Despre noi

Cine suntem

Suntem divizia de case modulare a producatorului de case de lemn ZEB CASA SRL din Piatra Neamt.

Suntem un mix de oameni cu experienta si incercam sa folosim la maximum experienta acumulata anterior, in cei peste 20 de ani de existenta.

Activitatea de producție se desfășoară în incinta fabricii noastre cu o suprafata de 700 m2 dotata cu pod rulant, necesar in manipularea modulelor.

Provocare

Provocarea noastra este sa oferim locuinte de calitate superioara la un pret accesibil in sistemul modular timber frame.

Avem in echipa noastra un specialisti in lemn cu ajutorul caruia dezvoltam un produs unic, cu multiple avantaje si un excelent raport calitate-pret.

Abordarea noastră este să optimizăm lucrările în producție, pentru a diminua semnificativ intervenția pe șantier, minimizând timpul de lucru și maximizând confortul de a construi.

Scurt istoric

ZEB CASA produce si monteaza case de lemn de peste 20 de ani.

Dispunem de un spatiu de lucru dotat cu absolut tot ce este necesar pentru a produce case modulare la cheie de maxima calitate.

În portofoliul nostru se regăsesc clienți atât din țară cât și din străinătate. Am construit case rezidentiale ca si dezvoltatori iar acum dorim sa oferim o sansa oricui detine un teren de a se bucura de beneficiile unei case modulare.